Palatető felújítása, akár bontás nélkül is!

Mivel a régi palatetők azbesztet is tartalmaznak, az évtized közepére az ilyen anyaggal fedett tetők – 30-50 éve használják – egyre gyakrabban szorulnak majd renoválásra, teljes felújításra . A palatető jégeső, a szerkezeti mozgások és az elöregedés miatt repedezik, törik, porlad, és mohásodni kezd.

Ez jelentős műszaki gondokat okoz, az épület beázásához vezet, és ezen túlmenően esztétikailag sem felemelő a látványuk. Hibás elemeinek a pótlására a gyártás megszüntetése miatt nincs lehetőség, marad a komolyabb felújítás.

Az elöregedett palatetők bontási költsége egy-egy családi ház esetében akár több százezer forintba is kerülhet, mert az azbesztes pala veszélyes hulladéknak minősül , elszállítását pedig speciális szaktudással és jogosítványokkal rendelkező cégek végezhetik.

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban, keressen minket az alábbi telefonszámon:
+36 70 364 9701

Bontás nélküli felújítás

A bontás nélküli palatető felújítására van más megoldás is. A sík palatetők gyors felújítását teszik lehetővé a különféle mintázatú és színű bitumenes lemezfedések. A bitumenes lemez magas lágyulási hőmérséklete kiváló tapadást biztosít minden kellően előkészített felületen, ezért akár függőleges helyeken is biztonsággal alkalmazható. Kis fajlagos súlya miatt nem terheli meg a régi tetőt, továbbá a fal- és egyéb szegélyezések a fedőlemez függőleges felvezetésével bádogozás nélkül oldhatók meg.

Bármilyen szigetelési probláma esetén keressen bennünket bizalommal! Ingyenes felmérésünk során feltárjuk a probléma forrását, és megkeressük az Ön számára a legmegfelelőbb megoldást.

Bontás nélküli felújítással kapcsolatban, keressen minket az alábbi telefonszámon:
+36 70 364 9701

Miért minket válasszon?
Fontos! Cégünk csak minőségi anyagokkal dolgozik
Ingyenes felmérés és árgarancia
Minden munkánkat határidőre átadjuk
Csak jól képzett, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk
Hívjon bizalommal, segítőkész kollégáink segítik megválaszolni a felmerülő kérdéseket
tetőfedés
tetőjavítás
tetőjavítás

Kérjen ingyenes állapotfelmérést és árajánlatot az alábbi telefonszámon: +36 70 364 9701

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Küldje el üzenetét, és munkatársaink hamarosan felkeresi Önt.

kapcsolatfelvétel
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
>